.
-


Jongerencentrum Crossroads

Crossroads organiseert activiteiten voor jong en oud uit Kaatsheuvel en omgeving. Onze activiteiten wisselen elkaar af van de "kinderdisco" Seven/Eight & Six tot live optredens van zowel beginnende als ervaren bands en artiesten.
Naast deze vaste activiteiten staan we open voor nieuwe activiteiten, gericht op de wensen van onze doelgroep.
Dus als je interesse hebt in iets speciaals, laat het ons gerust weten.   

Vrijwilliger worden ???

Crossroads wil graag het aantal activiteiten, met name voor de jeugd, uitbreiden. Helaas kunnen we dat niet alleen en zijn we op zoek naar mensen die ons team van vrijwilligers willen versterken.


Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden bij Crossroads, klik dan hieronder om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op
Activiteiten

Er worden binnen het jongerencentrum diverse activiteiten georganiseerd met verschillende thema's en voor diverse doelgroepen.

Seven/Eight (groep 7/8)

Seven-Eight is een activiteit speciaal voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Iedere maand organiseren de vrijwilligers van deze activiteitengroep een kinderdisco, soms ook met een speciaal thema.


Live Avonden

Deze live avonden zijn voor alle leeftijden en zijn erop gericht om ook beginnende bands een kans te geven en zich te profileren op het podium. Zij krijgen dan tevens de kans om te leren omgaan met concertorganisaties, licht- en geluidstechneuten, tijdsdruk (wat vaak bij een concert voorkomt) en een ervaren stage manager. Wij staan ook zeker open voor ervaren bands en artiesten.

Overige activiteiten:

Naast deze activiteiten is er ook ruimte voor andere activiteiten, waaronder benefietavonden, speciale kinderactiviteiten etc.
Natuurlijk is er ruimte voor meer, dus mocht je ideeën hebben voor een nieuwe activiteit, dan horen wij dat graag.

Mailen kan naar: info@jccrossroads.nl