Welkom bij CrossRoads


Crossroads is een jongerencentrum in Kaatsheuvel en is een aantal jaar geleden ontstaan door de fusie van de twee voormalige jongerencentra Alcatraz en KWJ.

 

Het streven van het jongerencentrum is om diverse activiteiten te organiseren voor en door jongeren. Denk hierbij aan disco-avonden, live-concerten etc. voor jongeren van allerlei verschillende leeftijdsgroepen.

 

Mocht je nog ideëen hebben voor een leuke middag of avond laat het ons weten! Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

 

 

Hieronder een opsomming van de activiteiten die nu draaien:

 

Gennix/ live avonden: 1 keer per 2 weken live concerten

Jam-night:  jammen met mede-muzikanten i.s.m. Strings & Things

7/8: Disco voor groep 7&8, 1 keer in de maand op vrijdagavond

 

Hiernaast zijn er ook eenmalige of jaarlijkste activiteiten en festiviteiten bij Crossroads zoals de 7/8 XXL summer party en de Iris tribute in September. 

 


 Eerst komende activiteiten:


27-05-2017 - live avond
klik voor vergrotingDeep White en Reply to all.

Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band. Roland en Frank hadden medio 2009 een gezamenlijk doel, en DeepWhite was geboren.

DeepWhite heeft door de jaren heen nogal wat wisselingen in de bandsamenstelling moeten ondergaan, maar is nu uitgegroeid tot een stabiele zesmansformatie; doorgewinterde rockers die hun sporen hebben verdiend in de Brabantse rockscene, en allemaal hun plek in DeepWhite hebben gevonden.

Ook het repertoire heeft veel verschuivingen doorgemaakt. Door de jaren heen is er echter een gebalanceerde mix ontstaan van klassieke rockhits en een dampende set van Deep Purple en Whitesnake covers.

DeepWhite heeft het ver weten te schoppen bij de editie 2016/2017 van de Clash of the Coverbands. Mede dankzij dit avontuur staat er een aantal mooie regionale gigs op de agenda en is DeepWhite klaar om de rest van het Nederlandse circuit te veroveren.
Deze avond staan ze in de Crossroads met de Waalwijkse formatie After chaos in het voorprogramma. Helaas heeft after chaos voor deze avond af moeten zeggen, maar ze zullen worden vervangen door Reply to all. De entree bedraagt €5,00 en de zaal gaat open om 20.00 uur!
Delen

22-09-2017 - live avond
klik voor vergrotingOp vrijdag 22 en zaterdag 23 september vind het IRISTRIBUTE 2017 plaats. Deze editie komt u weer regionale bands tegen zoals de ARIES en LARGEMETAL.
Houd u vooral de Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!
Delen

Agenda:

27-05-2017
- live avond
22-09-2017
- live avond