Agenda


Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten van Jongerencentrum Crossroads. Klik op bovenstaande knoppen voor meer informatie over de activiteit.

Kom ook met je vrienden naar Crossroads, er is weer van alles te doen!

Dit zijn de activiteiten voor de komende tijd:

 27-05-2017 - live avond
klik voor vergrotingDeep White en Reply to all.

Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze band. Roland en Frank hadden medio 2009 een gezamenlijk doel, en DeepWhite was geboren.

DeepWhite heeft door de jaren heen nogal wat wisselingen in de bandsamenstelling moeten ondergaan, maar is nu uitgegroeid tot een stabiele zesmansformatie; doorgewinterde rockers die hun sporen hebben verdiend in de Brabantse rockscene, en allemaal hun plek in DeepWhite hebben gevonden.

Ook het repertoire heeft veel verschuivingen doorgemaakt. Door de jaren heen is er echter een gebalanceerde mix ontstaan van klassieke rockhits en een dampende set van Deep Purple en Whitesnake covers.

DeepWhite heeft het ver weten te schoppen bij de editie 2016/2017 van de Clash of the Coverbands. Mede dankzij dit avontuur staat er een aantal mooie regionale gigs op de agenda en is DeepWhite klaar om de rest van het Nederlandse circuit te veroveren.
Deze avond staan ze in de Crossroads met de Waalwijkse formatie After chaos in het voorprogramma. Helaas heeft after chaos voor deze avond af moeten zeggen, maar ze zullen worden vervangen door Reply to all. De entree bedraagt €5,00 en de zaal gaat open om 20.00 uur!
22-09-2017 - live avond
klik voor vergrotingOp vrijdag 22 en zaterdag 23 september vind het IRISTRIBUTE 2017 plaats. Deze editie komt u weer regionale bands tegen zoals de ARIES en LARGEMETAL.
Houd u vooral de Facebook pagina in de gaten voor meer nieuws!
Agenda:

27-05-2017
- live avond
22-09-2017
- live avond