Agenda


Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten van Jongerencentrum Crossroads. Klik op bovenstaande knoppen voor meer informatie over de activiteit.

Kom ook met je vrienden naar Crossroads, er is weer van alles te doen!

Dit zijn de activiteiten voor de komende tijd:

 



28-10-2017 - live avond
klik voor vergroting10 JAAR SWEET VENDETTA

We konden het bijna niet geloven, maar deze energieke band bestaat alweer 10 jaar!
Crossroads is vereerd dat ze dit feestje bij ons willen vieren, en wel op zaterdag 28 Oktober.
De zaal gaat open om 20.00 uur. Natuurlijk hebben ze enkele verassingen voor jullie in petto, dus houd de facebook pagina"s van zowel Crossroads als Sweet Vendetta in de gaten de komende tijd.
De kaartjes zijn verkrijgbaar a € 5,00 bij Crossroads, muziekwinkel Strings & Things en online via www.qtickets.nl/crossroads.




09-12-2017 - live avond
klik voor vergrotingVanaf heden zijn er voor deze foute party kaartjes te verkrijgen via www.qtickets.nl/crossroads




20-01-2018 - live avond
klik voor vergrotingDe "Dan Stennis" Band is recent opgericht naar aanleiding van een uitnodiging om in Duitsland een paar grote optredens te verzorgen.

De bandleden zijn zonder uitzondering zeer ervaren muzikanten, en een avondje DSB staat dus bij voorbaat garant voor een lekkere pot muziek.

De band rondom zanger Stan Verbraak speelt voornamelijk Jaren 80 Rock covers. Het geluid van de band past in de traditie van wereldacts zoals Europe, Bon Jovi, Van Halen, enz. Je waant je gewoon weer terug in the 80’s!

De band bestaat uit:
- Stan Verbraak (Helloïse, Highway Chile, Stormbringer, 5150) – zang
- Bart Doornbusch (Lead Balloon) – gitaar
- Erik van Giesen (Spank !, SOT) – toetsen en backing vox
- Richard van Leeuwen (Rebelstar, ex-Within Temptation) – drums
- Maurice Laurijs (Lead Balloon) – bas en backing vox

Deze avond staat dus in het teken van de jaren 80, vandaar dat we ook een lokale DJ hebben om de avond verder te voorzien van de juiste muziek!!!! Wie dit is??? Hou ons in de gaten.........




31032018 - live avonden
klik voor vergrotingDio tribute samen met de manne van de leesmap in Crossroadsvoor de 4e keer, moet kunnen vinden wij!! En wel op zaterdag 31 Maart 2018.

De manne van de leesmap zijn de ultieme rock en metal tribute van de lage landen, de band die elke zaal omtovert tot een heuse rock arena,die met hun gevoel voor humor en waanzinnige show binnen no time de keeltjes van alle aanwezigen overuren laat draaien, die moeiteloos de klassiekers van IRON MAIDEN, KISS, AC/DC, TWISTED SISTER, SAVATAGE, MOTORHEAD, WHITESNAKE en vele anderen in de meest spetterende uitvoeringen ten gehore brengt. Kortom een band die je niet mag missen. De band bestaat uit Marco Kootkar - zang, Martin Paans - gitaar, Danis van Grondelle - drums, Ralph Bergmans - bas en William van Venrooy - gitaar. Daarna word ons podium omgebouwd voor de ultieme tribute aan de beste rock/metal zanger, entertainer, muzikant van de rock/metal beweging ooit:RONNIE JAMES DIO. Geschokt door het overlijden van onze held ontstond in 2010 het besef bij een aantal geroutineerde muzikanten dat, wat er verder ook zou gebeuren, het rijke oeuvre aan klassiekers nooit meer door RONNIE JAMES DIO, de meester zelf, live zou worden vertolkt. Gelukkig zullen we altijd mogen blijven putten uit alles wat RONNIE heeft nagelaten aan materiaal maar wetende dat de live shows van RONNIE de absolute top waren hebben de mannen van DEO het als hun ultieme taak opgevat dit gevoel van (Long Live) Rock 'n Roll, op geheel eigen wijze, te blijven vasthouden! Je zult op de setlist van DEO alle belangrijke klassiekers tegenkomen, Alle periodes uit de man zijn veelomvattende carrière worden gecoverd. Van We rock naar Heaven and Hell tot aan Man on the Silver Mountain en weer terug…. alles komt letterlijk, figuurlijk en vooral audio/visueel voorbij! Kortom: Een live show van DEO beleven is een absolute must voor elke DIO, RAINBOW, BLACK SABBATH én muziekfan! Deo is: Nick Hollemans-lead vocal(vicious rumors,powerized), Gert Nijboer - Guitars (Highway Chile, ex-Picture), Wim Vandenoord - Bass Guitar (Blockbusters), PJ Kleevens - Keys, Hammond, Backing vocals (Ian Parry's Consortium Project) en Andre Borgman-drums( ex after forever-valentine) .




Agenda:

28-10-2017
- live avond
09-12-2017
- live avond
20-01-2018
- live avond
31032018
- live avonden